whooooooooo

Hello bebeeees!

måste bara säga det att jag älskar min marcus helt seriöst han är bara min underbara och kommer alltid vara det!

måste bara säga en sak....   IM SEXY AND IKNOW IT!  så har jag gått runt och sakt/sjungit hela dagen så vilket nöje jag har ibland alltså ;)


var även med min finaste idag guuuuuuu så underbart det var älskar verkligen hans söta pussar och när han håller om mig när vi står och pratar med nån gaaaaaaah får spel!

Men nu är det ju helg så nu blire käka fiiin mat men hoppas eran dag har varit awesome för det har min varit ;)

IM SEXY AND I KNOW IT!


tvååååå veckor

heeeeeeeeeeeeeej säger jag och heeeeeeeeeeeeeejdåååååååå


nej fy så tråk jag har sitter själv hemma och sjunger för mig själv ( no lifer here) väldigt kul faktiskt! not

men jag vet inte riktigt vad jag ska säga, älskling och jag har två veckor idag också jippi

nej nu örkar jag inte så stay tuned bebeees!

is it over?

hejsan!

mår inge bra så jag är hemma idag, allt händer just mig känns inte bra iaf men hoppas ni är mer glada än vad jag är!...

vilket inlägg....

hallååååå skansen!!

förlåt va bara tvungen haha är på topp humör men jävlar så seg jag är x)
men äsch då det gillas vill typ ut och springa en massa varv runt skolan men nej skulle inte tro dä.. har även fått reda på att en av mina underbara vänner byter nog till min skola så jag är på topp humör om det blir så :D

idag ska även jag träffa min finaste älskling i karlskoga tänkte sluta vid ett men.. jaja senare möta upp min fina vän josefine och dra ner på stan innan för att checka vad som finns för på torsdag ska även vi dra in på stan och shoppa, är lite små sugen på att åka till örebro men dock så tror jag inte vi hinner med bussen hem vid fem.

börjar även ogilla värmlandstrafiken missar den bussen jag ska mä på morgonen så måste man vänta på nästa som går om en halv timme det är ju så himla kul!

kom precis på att jag har feber är helt varm så jag skulle kunna dö så nu är jag inte på topp längre.. haha herregud vilket inlägg men hoppas att eran dag kommer vara bra pussssss!


kristin     linn    jag        haha så såg vi ut när vi missa bussen imorse  :D



härlig dag idag!

tjänare :)

har inte så mycket att skriva idag heller det som hände igår lägger jag bakom mig, men tog en härlig spring tur i solen förut bra skönt!

har en låt i huvudet som är så himla bra tror jag dör verkligen jätte bra! :)

http://www.youtube.com/watch?v=KaasJ44O5lI&ob=av2e ni känner säkert igen den men gu så bra den är puss på er bästa!


whoopsss!

hejsan sötnosar! 

Ni kanske är lite ivriga på vad som hände idag träffa jag hans föräldrar? ;)

Nej jag träffa inte hans föräldrar idag sorry men marcus och hans kompis åkte tidigt in till karlskoga sen sluta jag tjugo över ett sen ja... men tillslut gav jag mig till donken iaf :) där han och hans vänner satt. Kan faktiskt inte säga så mycket om det, det var väl trevlans..

nej jag är så himla trött efter kvällen som varit så jag tänkte ta och slänga mig i sängen nu så jag hoppas ni har haft en toppen kväll för det har jag haft :)


kan även berätta mer saker imorgon för er som undrar vad som hände där ett tag!

imorgon händer det grejer ;)))

tjääääääääna!

kom nyss hem från kristinehamn var och handla mat med mamma rätt chill, pratade även med älskling idag åh va härligt det var att höra hans röst blir så varm och glad hela tiden :D pratade även om morgondagen så gissa vad?
imorgon ska jag hem till honom och kanske träffa hans föräldrar shiiiiit vad nervös jag kommer vara menmen :D
 kanske blir att fixa kort imrn också ;)
ska dra och duscha nu så hoppas jag att eran dag har varit bra pusssssssss på er!

vill festa med dom bästa nu!

hejsan måste bara tipsa om en sån jävla bra låt typ tror jag dööööööör!

http://www.youtube.com/watch?v=c5RJS2t3e8M  sååååå awesome!

i miss you :(

hellooooo!
idag blir det ingen skola för min del suger för jag ville så gärna träffa marcus idag, har ju inte träffat honom på två dagar nu och ni ska veta vad svårt det är att vara utan honom. Sen saknar jag hans ur söta röst när han säger att jag är fin gaah får spel snart! men jag ska försöka komma iväg imorgon så kanske det blir att sötnosen följer med mig eller jag honom hem, men jaja vi får se vad som händer :)
tänkte att jag skulle ta och dricka varmakoppen nu så hoppas jag att eran dag kommer vara toppen!

hör av mig senare puss på er bästa! :D

en vecka idag med bästa!

hejsan bloggen! förlåt för att jag glömde skriva igår när jag kom hem :(
men kort om igår då.
igår så fick jag sluta lite tidigare än så jag tänkte skönt nu kan jag ta två bussen hem men sen fråga jag om inte marcus hade tid att träffa mig men då fick jag svaret precis när jag kom till karlskoga, så vid tre tiden kom självklart min underbara till busstationen, sen gick jag marcus cassie jossan och rickard åh käka mat fast ja det var ju bara rickard som käka x)
menmen sen gick vi tillbaka till busstationen och sa hejdå till dom för dom tog alltså fyra bussen hem. sen gick jag och marcus ner till stan och kolla runt lite tänkte inte alls på klockan så sa han att vi kan gå tillbaka och då var klockan kvart i så då gick vi in och satte oss åh myste innan jag skulle åka, alltså ni ska bara veta vad varm jag blir när människan rör mig! är verkligen kär kan jag ju säga så honom vill jag inte mista!
och det var lite därför jag inte orka blogga igår för att jag var så sjukt glad :D

men idag så såg jag bara marcus på långt håll fick aldrig hans underbara kram :( menmen hoppas man kan se honom imorgon!
sen får vi även se om han följer med mig till storfors på fredag eller om jag stannar kvar i degerfors och är med honom och jesper tror jag det var :) 
men det var allt för mig och hoppas att eran dag har varit super för det har ju inte min dag varit iaf...




Idag har även jag och marcus varit tsm i en vecka lite sådär små roligt men tråkigt att man inte fick se honom :(

så här ser min älskling ut! 




buhu!

hejsan! idag kommer min dag att suga för att jag kommer inte se marcus :(
tack för mig! hörs när jag kommer hem sötnosar! ;)



jag som fixade jossans naglar i lördags ;) (bild tagen av elin)

träffa den bästa idag!

Hej på er! börja min dag med att gå upp rätt sent ska egentligen gå upp kl sex men ist gick jag upp tjugo över sex så jag fick stressa mig igenom allt, och självklart ska det regna och ännu mer typiskt att man inte ska hitta det där jävla parflaxet så jag kom in i bussen som om nån hade kastat en hink med vatten så självklart ska dom skratta åt mig!
sen så chilla med livet sen så min underbaraste har praktik brevid skolan så jag träffa honom några gånger, ultra mys han är verkligen det bästa som finns och jag hoppas att det kommer hålla nu när det känns så bra :)
men nu ska jag gå och fixa en macka med varm choklad till gu så mys med hade ju varit ännu mysigare med marcus dock ;) men jag hoppas verkligen att eran dag fortsätter bra! pyss pyss!



bjuder på en bild på mig och jossan som vi tog i lördags på förfesten! jag i hel svart för er som undrar :)

14 september 2011 då det blev vi <3

hej bloggen och alla andra!  måste bara säga det att ni har missat rätt mycket... ni ska bara veta vad glad jag är hela tiden, ni kanske undrar vad är det som gör mig så glad hela tiden?
 Mjo det är så att lilla jag har gått och blevit kär och har en pojkvän helt sjukt vad en människa kan göra en så glad!
ni undrar säkert också vad han heter och hur vi träffades, så jag hade tänkt att skriva om det nu ;)

Hans underbara namn är Marcus och kommer från degerfors, sen är han 93a så han går sista året på min skola.. gillas inte kan jag ju säga. men iaf jag fick i våras pröva att gå i den skolan i en vecka och vara i olika klasser, men den klassen jag gilla bäst va ju såklart den klassen marcus går i fick sitta framför honom och titta bak nån gång ibland för att titta på honom jag säger det alltså OMG jag trodde jag skule dö när man titta på honom han var så otroligt söt!
satt där på stolen och försökte spela som en tuffing, sen sågs vi inte mer fören nu när jag börja på skolan såg honom nån gång ibland tänkte hela tiden gud tänk om han ändå vore min men det skulle ju aldrig hända.. sen hade det gått några veckor och han adda mig på fb och sen börja han puffa mig såklart puffa jag tillbaks då, sen börja han skriva till mig senare smsa och allt vart ju mer och mer, sen i tisdags förra veckan så va vi och man tänkte liksom driver han nu? men icke sen på onsdagen så vart det vi och sen den dagen har jag varit hur glad som helst, för han är det bästa som finns i mitt liv! aldrig varit så här kär i en kille förut så jag är så glad liksom att det känns så rätt. och han är verkligen den bästa pojkvännen som finns i hela världen och även snyggaste! 
ni ska bara se va äckligt lik han är newkid killen och det är så sjukt. men sen så det som är så jobbigt är att jag kommer nog inte träffa min snygging lika ofta nu eftersom att den lilla muppen har praktik i fem veckor :( 
menmen nu ska jag inte skriva så mycket mer tänkte att jag ska smsa min sötnos nu en sväng sen duscha, så jag hoppas också att eran helg har varit super för det va min iaf! puss på er 
lovar att det kommer komma en bild på mig och marcus snart! 
bild på mig och cassie.. 

 

whoopwhoop!

Heeeej! gaah helt sjukt glömde skriva sist att jag fyllde år i tisdags så nu är lilla jag hela sexton år! :D
helt sjukt..
fick en massa pengar och en del nödvändiga grejer och självklart blire nog att jag ska spara ihop till en ny dator orkar inte sitta vid mina föräldrars hela tiden för min dator har fjorton st virusar i sig eller hur man säger haha! så den datorn är rätt gammal ;)

menmen idag fick jag även mina efter längtade ghost whispere dvder whoopwhoop! fick hela första säsongen plus sista så ikv ska jag njuta i min säng med ansiktsmask och choklad kanske? skulle ju även va skönt oh ha en pojkvän nu när det börjar bli kallt ute, det var ett tag sen jag verkligen kände nåt faktiskt menmen.

 man kanske inte ska leta? man kanske bara ska låta det hända, men vi får se vad som händer och sker hoppas eran dag har varit hur skön som helst och att den fortsätter vara det puss på er alla ni där ute glöm inte ni är bäst!!!!!!!!!!


RSS 2.0