måndag hela veckan!

hejsan sötnosar!
idag så är det måndag så idag ska jag träna o plugga kul va?((: själv tycker man det är urtråkigt :(
men iaf jag sitter här just nu och mumsar i mig choklad hihi mummmssssss! ska snart göra mat eller jag o jag mer mammi dårra ;) men ni får ha en bra måndag så pusssssssss!


torsdag! fredag imrn så det säger vi gutt för;)

hejsan alla go oh glada! hoppas allt är skit bra med er för mig är det toppen så det ger vi tummen upp för!:D
skolan idag var rätt seg måste jag säga men annars gick det bra menmen nu måste jag skynda mig t stan så vi hörs senare pussen!

denna veckan plus nyår!

hejsan bloggen!
nu kan kan jag ta hela veckan då och även nyår eftersom jag icke har bloggat något alls.

på nyår så var jag hemma hos jonas med en massa vänner som vanligt hade vi kul! vid tolv gick vi ut och sköt raketer kulkul! sen gick vi även in igen och dansa loss you know party like a rockstar!;)

Denna vecka

Måndag: hemma slappa när andra i sverige hade skola!;p sen runt halv fem kanske den va drog jag bort till julia och prata lite skit sen åkte vi upp till hallen och körde lite innebandy träning och senare runt kvart över åtta åkte jag hem och duscha, sen så satte jag mig vid datorn ofc hah jaja det var min måndag iaf.

Tisdag: den dag gjorde jag nåt iaf kommmer inte på nåt speciellt? jaja gjorde säkert nåt tråkigt:)

Onsdag: skola då fick läxa den dagen i so bläääää! senare på kvällen så hade vi innebandy match vi förlora med 5-4  synd, gick as dåligt för mig iaf första gången jag spelar riktigt dåligt alltså! sen hem och duscha iaf:)

Torsdag: skola igen då sen hem och plugga hur mkt som helst sen duscha jag igen sen gick jag och la mig i sängen så somna jag så ja jag var riktigt sliten alltså...

Fredag: idag så var det skola då och direkt på morgonen hade jag prov och gissa vad? jo jag kom inte ihåg ett piss av det jag hade pluggat! fatta lixom hur jag blev men sen så kom jag igång iaf så det gick bra hoppas jag;)
sen hade vi idrott och jag ägde ut några kompisar där! haha jaja nu är bror min här och vi har käkat pizza mumms! sen nu sitter jag vid datorn och typ dör!(Y)

bjuder på denna då lyssnar även på britney spears nya låt den är så grymt mycket bättre än hennes andra låtar!

http://www.youtube.com/watch?v=6uMdGx0yAPI&feature=player_embedded  finns inte på spotify ännu!








RSS 2.0