bildbomb så gott nytt år på er!

gott nytt år mina bebessss!













fest hos ronja

fest hos ronja ny hitt


it's gonna be good life

2011 börjar gå mot sitt slut och med nya tag.

jag hoppas det blir ett bra 2012 och inte en massa skit som detta år men det bästa va i nu i slutet för jag har nog aldrig varit så här kär helt seriöst nu vet jag hur kärlek är men allt går upp och ner och jag har den perioden som går ner nu men börjar sakta men säkert stiga igen hoppas jag.. för jag kan inte släppa en person när jag säger till folk hur det ligger till börjar jag gråta men när jag själver tänker på det känns det inget alls det är så sjukt hur kroppen fungerar..

men som sagt hoppas på good life this year









som sagt hoppas på ett härligt år

ska till bror!

hejsan och en hand upp!

härlig natt med grapparna spel och dyngna det är grejer det! skrattar lika mkt som vanligt haha alla ni är ju för sköna alltså haha störda..

linn jag fixar ut grejerna idag ;)

idag så ska jag iväg till karlstad fixa lite grejor till badrummet sen vidare till brur ingen shopping för min del om jag inte fixar en dator eller mobil whoooops :s

rätt pigg ändå för att ha varit vaken hela natten? :D




mupp bild också!



party like a rockstar ;););)

tjänare med en hand upp :)


allt bra med er? själv mår man toppen taggad för snart äre nyår! feeest sen en annan grej också ;)

sen ikväll ska jag träffa koffis och jonas trevligt mkt skratt vet jag kommer bli ni två är ju bara för bäst!

sen så försöker jag ta bort inlägget innan men det gör ju inte får krut! haha lite onödigt och skriva dä eftersom vi gjorde slut igår.. så nu är jag singel ett bra tag kan jag ju säga så nu äre party like a rockstar som gäller woops ;)


i love you..

hejsan svejsan!
sitter hemma hos linn och kollar på tv snart kommer adamski också får se vad som händer sen :)
tänker på min eric vill va med honom nu vill ligga i hans famn skratta med honom skratta åt han när han gör nåt roligt få höra hans andetag när han sover det finns inge bättre och höra och jag vill ha hans arm runt om mig få känna hans läppar mot mina jag saknar det även om det va igår jag fick dä så vill jag bara ha honom, hur kan jag va så kär?

nolifer - check

hejsanhejsanhejsan!

har så jävla tråkigt så det är läskigt vill inte sitta hemma vill ut bara ha roligt med folk ska höra med linn sen om jag får komma t na :)

igår va det så jävla kul vid den här tiden haha herregud.. menmen kan bjuda på två fula bilder men vad gör man inte för att fördriva tiden? :)





tråkigt tråkigt tråkigt...

tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt yes det har jag vet inte vad som händer ikv eller nåt.. kul!

tips på electro house musik!

tjäääääääää och en hand upp!


måste tipsa om en top 10 electro house musik som jag tror ni kommer gilla! lite nya och gammla låtar älskar mixen på den helt sjuk!

http://www.youtube.com/watch?v=jsTSkP_Ae6o&feature=g-vrec&context=G2d9c133RVAAAAAAAAAg 


luta er tillbaka och njut av varje sekund av låtarna ;)


riverside motherfu**er

bom bom bom bom bom bom bom bom riverside mother fucker tututmtmtmobobobobobobm tuttutututuut riverside motherfucker bobobobobobobbmobmbmobmbb haha så tänker jag om låten :D

Sidney Samson – Riverside - Radio Edit sköööön!




pappa kan du vara snäll och betställa en biljett till tomorrowland 2014?

vilken kväll!

hejsan alla!

hemma från en helt sjukt rolig kväll men sköna tjejer! aldrig skrattat åt nån som har blevit så rädd xd


kan ta lite om vad som har hänt/vad jag har gjort osv...


Det hela börja med att linn kom till mig vid fem satt åh prata tills halv sju sju sen fråga hennes kusin om vi ville med och tvätta bilen och det sa vi självklart ja til,l sen begav vi oss till filipstad och åkte runt där sen när vi skulle tvätta bilen så visste vi inte hur vi skulle gö så vi åkte runt där säkert fyra-fem gånger, sedan kommer en bil jävel och följer efter oss och vi börja skratta men dock fick emelie panik haha sedan åkte vi bort till okq8 och kolla där sen åkte vi tillbaka igen sen bestämde vi oss för att åka tillbaka till okq8 igen så vi tvätta bilen  och så men nör vi skulle köra ut står det bilen som jagat oss så vi kunde inte komma ut vi både skratta och skrek. Sen åkte  vi runt där och hade oss och vi bestämde senare för att åkte hem och innan dä hade vi frågat en kille vem det va som följde efter oss om han visste vems bil det va och då var det självklart hans menmen vi kom till storfors åkte runt här sedan får vi ett sms om att dom är på g hit då vart det ju världens liv! men jag får hoppa lite och ta det som jag skratta åt så!  

dom stod på ica parkeringen då körde vi förbi sakta då springer en kille fram och slår på bilen och då skrek alal och va livrädda sen bröt vi ut i skratt (iaf jag) sedan andra gången körde vi förbi sakta igen då öppnar han dörren då vart jag faktiskt rädd haha jag vet inte hur länge jag ska skratta åt detta.. menmen vi åkte tillbaka till filipstad och åkte runt där sedan prata vi lite med dom och just jah haha jag och emma köpte macka så hade emelie och linn kört iväg så vi va tvungna att springa som fan för att dom inte skulle se oss haha sedan hämta vi adam  och åkte runt sedan så åkte vi hem fast jag träffa eric en sväng också men det bästa på hela kvällen var ju när vi åkte runt med dom dära helt klart! :D


sedan fick jag en kommentar också lika bra att ta det här!

har du en pojkvän? och en till fråga som jag inte tar upp här :)

svar:  
 
nej jag har ingen pojkvän jag bara skriver om en kille som är helt okänd.. nej jag skoja jo jag har en pojkvän imorgon har vi två månader :)

sedan har jag fått en del kommentarer men jag kan faktiskt inte svara det knövlar en del i bloggen! så tack alla för dom fina kommentarerna vet inte varför jag har tackat er innan men jag får ju ta upp det nu iaf
hoppas ni har haft det bra iaf sötnosar puss på er snyggingar!

natthumor i bött...

tjänare tjänare tjänare och en hand upp :)

rätt så pigg tjej här la mig runt fem imorse och gick upp halv två! fast går inte direkt så jätte fort för mig känner jag.. haha sa till linn för en timme sen att jag skulle duscha men har det hänt nåt? nej haha förlåt linn :D 

Dagens planer ser rätt så bra ut ska spendera den med linn får se om törrböllen adam kommer hit sen också, sen vet jag inte riktigt vad som händer? menmen jag och linn ska ha en spadag rätt så skönt med ansiktsmask, ska även tvinga henne till att ge mig massage eftersom eric är så lat och inte gör det ;)

rätt roligt inatt också haha tror aldrig jag har skrattat så tyst va tvungen att trycka en kudde så inte mina föräldrar skulle vakna hahah kan skriva kort om vad denna person skrev på sin status

" den snyggaste som gillar ska jag skriva på ett papper och torka med mig på toan" natthumor i bött skrev ett tag med den personen haha gu va man skrattar! vilka natt människor det finns..

men nu måste jag faktiskt duscha så kolla in igen senare ikväll ska försöka ta bilder idag så får ni se hur vi ser ut! :D


open your eyes..

hejsan! förlåt för att jag bloggar så dåligt men i söndags så va jag med eric och sov där tills igår kan ta kort om  vad vi gjorde :)


börja med att jag kom dit vid sex slängde in väskan häsla på han föräldrar sedan iväg med emil och kolla på när dom spela hockey och några till svin kallt men som sagt va där kvart över sex så från kvart i sex tills nio satt jag i en iskall hall och frös ihjäl men tur att jag fick en filt av hans mamma! sen var vi självklart tvungna att gå hem jippi lite bus påvägen hem haha! :)

kom hem t honom satt oss vid datorn kolla fejan sen käka sedan bara myste sedan vart det film och aa.. sen somna vi sen vakna jag av att det var tomt i sängen då hade han lagt sig i soffan :( bara för att jag va så varm kändes faktiskt som jag hade feber så jag va som sagt väldigt varm menmen kom hem runt ett? aja mysigt iaf :)
nu ska jag snart sova tror jag :) behövs inte sovit så mycket, ska snart ta atg i mitt hår också! färga och klippa men vilken färg vet jag inte ännu får bli en överrasking sen så måste jag ta tag  i fotningen också D:  sen går jag runt och grubblar lite på en grej hmmm.... svårt det är :)

skön bild jag precis tog! :D

mina game lurar ;) syns dock inte men skitsamma!




måste länka en härlig låt!
Alex Metric – Open Your Eyes (Radio Edit) [feat. Ian Brown] 

samma låt men dock i youtube för er som inte har spotify  :)

http://www.youtube.com/watch?v=LN-7wtTyOYQ  


imorgon blir det spa dag för mig och linn uber skönt!

ännu en gång...

ännu en gång god jul hoppas ni alla har fått det ni vill ha! för det har jag nästan ska snart välja en dator som jag vill ha också :) sen försöka spara ännu mer pengar till en ny mobil så jag ska tagga ner med shoppandet! :)


ett par jul bilder på mig får duga! :)






stor tröja but i love it!


jag är konstig :D

hellu alla nu äre jul allt så GOD JUL HÖPPETÖSSER! :D

tänkte skriva en gullig text sedan får ni skratta åt mig ni lär förstå varför ;)


blickar vi mötte vi fick kontakt mitt blanda alla människor en vinter dag ditt smile åh några ord och jag dog för dig.. en start på sann romans, för alla har väl fallit någon i trans fått känna den viben av sann romans, jag vet så mycket om dig och jag är fast nu åh ett tag framöver!

haha ändra texten på medinas låt med sann romas :D smart ;)

nu kommer nåt alla har väntat på :D














och nu kommer seriösa bilder ni får skratta natt humor så why not ;)









allt för mig tack för att ni titta in en sån här jul dag ;)


synd att jag inte hade mina gamer lurar på så får ni se hur jag lirar :D

SO WHAT WE GET DRUNK? bra låt ;)

lägger upp ett par bilder på en sliten ronja! bara jag som har missat att det är jul imorgon? nej jag skämta bara era godingar :D












god jul också hoppas ni får en bra dag imorgon puss på er!



förlåt för att jag skrämde er med bilderna :s


whoppssss

tjänare tjänare tjänare!

hoppas allt är bra med er själv mår jag toppen vakna upp brevid den som jag älskar mest ni kan nog gissa vem..
det bästa jag vet är att vakna upp brevid honom få känna hans hand runt om mig finns verkligen inget bättre.. men idag ska nog jag chilla städa på rummet sen ta det lugnt, men nu ska jag gå tillbaka till min eric så ha dää guuuuttttt!

FÅR KRUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

hhhsjsjsjekkeeooeeuurfeheöheöefhefhöfhhhhrhurhurgfhg gppffppfsosvspojipdddddddddddddihvfihv fhfhfrrörhrhrghhrrghrghrghghrgh.

så jävla förbannad måste skriva lite fult då! fyfan allt är åt helvete vill jag lova! :)

SO WHAT WE GET DRUNK?

kärlek till låten beatet allt är så jävla bra lyssna på den förra veckan men tyckte inte den va så bra men nu när jag lyssnar på den igen så bara JÄVLAR så bra så måste länka!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wa5B22KAkEk#!

två knas bilder!

tjänare gangsters!

härlig dag idag! börja med att ha en halv timmes lektion sedan iväg på lunch sedan en massa lekar med klassen sen tio i ett fick jag jul lov!!!!!!!!!!! haha alla andra slutar imorgon känns rätt chill att bo långt bort ;)

hade tänkt att en viss person skulle komma men blir nog inte.. menmen :)

bjuder på två konstiga bilder :D

såhär såg man ut i lördags

haha kan inte sluta skratta åt mig själv vilket mongo jag är...


så här såg jag ut idag!



say hello to goodbye

tipsar om en redigt bra låt!


say hello to goodbye it's gone forever!

Shontelle – Say Hello To Goodbye 


så nära men så långt ifrån

mitt ljus i det mörka är så nära men så långt bort.


......................

hejsan.. är inte på så jätte bra humör, för er som har missat jag och eric har gjort slut eller rättare sagt han gjorde. Det finns inget att säga om det är glad över att vi inte va tillsammans så länge för då hade det varit värré, men visst jag har varit ledsen sen vid fem tiden igår grät nog från kvart i fem tills jag kom hem sen grät jag imorse när jag vakna igen när jag duscha.. när jag skriver här rinner det en tår från min kind.

På måndag blir det åh va med goaste tvilingarna åh mattias längtar kolla film hela dagen skönt!


nu ska jag bädda ihop min säng och när den är klar så vet jag att jag har vänt ett kapitel bort från dig.

dancing in the moonlight..

every body is dancing in the moonlight.. dancing in the moonlight!

bara jag som känner igen låten från Eva och Adam? haha linn som drog på den när vi var i filipstad sist, glömmer ju aldrig :D

Toploader – Dancing in The Moonlight

det baller ur!

bildboooooommmmmmbbbbbbb!

sitter åh äter godis då blir det så hääääär! :O


här sluta jag äta godis...






 här äter jag godis är lite beroende så då kan det ju hända att detta händer..


nu sluta jag igen..




 börjar käka godis igen..




tills slut baller ur!

ronja tipsar!

hejhej! ville bara säga hej till alla underbaringar där ute :D

måste bara slänga upp en blogg som jag verkligen gillar tjejen tar så grymt fina kort! värt att kolla in tycker jag ;)

http://juliarihu.blogg.se/

sitter i filipstad

sitter i filipstad åh har det så kul känns inte så jätte roligt eric sover åh verkar vara sur a och l håller på att pussar sönder varandra vad kommer hända härnäst då?...

mange bjuder!

hellööööö!

idag har det varit en seg dag varit jätte trött kollat på lucia åh skrattat har min dag bestått av!

kanske ska till filipstad hoppas på det!
plus mange bjuder! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=BbIP-WCV1Zk

min kära eric..

till min kära..

Kära Eric Jonestad.. du är så underbar du är allt för mig du har visat så mycket på så lite tid, du kom in i mitt liv rätt fort du dök upp som en främlig men sedan vart en närmre vän och sedan blev min underbara pojkvän som är en ängel du har just allt jag har önskat hos en kille precis allt sötnos.

Om det inte hade varit vi idag tror jag faktiskt inte jag hade varit lika lycklig som jag är nu du är mitt ljus i det mörka du gör allt från tråkigt till roligt för mig.
Glad att jag ens såg dig glad att jag ens hörde av mig till dig glad att jag blev tillsammans med dig.. du är verkligen en del av mig nu för du vet att så fort du är en meter från mig känns det konstigt så fort du är nära mig känner jag mig hel, är så super duper kär i dig eric and you know it! 

vill att du ska veta hjärtat att jag hoppas på oss.. älskar dig<3

bildbomb!!!!!

hejsan svejsan :D

idag är det frädag och det gillar vi för då ska man vara glad för att man får sova länge imorgon ;)

sen så kommer älskipälski imorgon man typ bara skriker jaaaaa! haha ska bli så skönt åh få vara i hans famn igen där trivs jag som bäst <3

men jag tänkte faktiskt slänga upp lite bilder som hände förra veckan och denna vecka så får ni även två bilder hur jag såg ut förra fredagen ;)

så vi börjar med phille han som är helt knas.. suddig bild men kunde inte låta bli att skratta så det fick bli så! :)





sen jenny som är helt knas hon har fått för sig att hon passar bättre att se ut så här ;)



sen vart det fredag och då tog jag dom här! om ni ser randen vid mina byxor så är det skärpet som sticker ut x)






helgen kom och gick och slutligen vart det måndag kväll...



sen vart det tisdag-onsdag nån gång där iaf på kvällen ni har säkert sett på fb!



och nu mina kära läsare så är det fredag och då måste man verkligen bjuda på sig själv så luta er bakåt och njut av bilderna!










det var allt för mig hoppas detta gillades får bli så här nån mer gång pösss!

eric.. <3

Lägger min hand på hjärtat och känner att det är bara dig det slår för älskling <3



people help the people

hejsan förlåt för att jag bloggar så dålig!

måste bättras men jag är så fruktansvärt trött så då vill jag bara sova.. till helgen får vi se vad som händer blir nog att kolla innebandy med några kanske :)

idag tror jag dog gud min mage gjorde så ont av så mycket skratt eveline, angelica och tina fan vad ni är sköna skrattar fortfarande lika mycket!

sen när vi gick till maten var det lite snöbolls krig och jag va feg och skrek som satan :D

sen måste jag lägga upp en låt som jag tycker så mycket om bilderna är så fina!
http://www.youtube.com/watch?v=pBM-tq62Kn8 




you should be closer to me!

hejsan min kära läsare!


har kommit på ett par fina citat kan man väl säga vet inte riktigt vart jag fick det ifrån utan det kom bara utav sig själv så jag kan även ha sett nån text nån stans men som sagt jag vet hur jag bara fick det huvudet men allt är så sant :)


nr ett:  De längsta resorna görs i vårt inre.

nr två: Med lögner kanske man kan ta sig långt framåt i livet.. men aldrig vända tillbaka

nr tre: En resa på tusen mil börjar med ett enda steg


rätt så fina citat ändå!

sen idag måste jag erkänna att jag vet inte vad jag har gjort jag vet att jag har jobbat mycket iaf men som sagt jag har varit jätte trött och är helt borta! men så länge får jag bjuda på en rätt så skön låt!


Benny Benassi feat. Gary Go – Close To Me

i miss you..i want you..i need you.. to hold me.. i can't take så bra älskar början :D

so you should be closer to me ;)

måste även bjuda på några bilder denna vecka får bli en bildbomb då faktiskt lite bilder sen i fredags och sånt :)

hemma hos adam!

tjöööö!
sitter hemma hos adam i filipstad och stör mig på han och en viss person;) skulle vara skönt att åka hem oh lägga sig i sin säng myssssssss! :D
igår va det en riktigt bra kväll med älskling och mupparna, kolla film oh lite snack.. ;)
men synd bara att eric skulle dra tidigt igår den lille saken skulle döma idag vid tio så jag har varit forever alone :(
men det var lite kort om igår/idag så hadääääää ;)))))

en till låt!

tjoooo!

har en till låt för er som jag bara älskar seriöst tänk om man lika duktig som killen så jävla awesome! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=f9Z0K4ONT9w&feature=related

till min fina älskling eric! <3

tänkte skriva lite snabbt också att min underbara fina älskling vann matchen eller ja dom vann matchen! så ett stort grattis till er! :D

sen ville han att jag skulle skriva att han gjorde två mål så jag är självklart en *stolt* tjej just nu ;)

och som sakt jag hoppas din kväll är super bra nu hjärtat! men du ska då inte hölla på med nån tjej höppas jag ;)


fast den hade varit bättre om du hade varit med mig vill jag lova and you know why ;))))

så puss världens finaste kille! <3



sen måste jag även lägga ut två bilder på min fina! haha rätt coolt att du kan laga mat... ;)




sen en annan som är så cute haha min lilla kaxiga sötnos :D




sen måste jag faktiskt säga en rätt stor grej som jag tänker dela här och nu och jag är helt kär kan jag lova!

så jag älskar dig hjärtat! <3



snart ut åh glida

wohooooooo storfors vann förut rätt gött:D


ska snart ut igen åh glida lite med härligt folk :)

som sagt just nu så sitter jag oh lyssnar på hardstyle rätt chill ska snart ladda min mobil igen lär ju behövas! ;)

hoppas på att jag får träffa älskling imorgon också saknar honom riktigt mycket! och sen så hoppas jag det gick bra på din match idag sen hoppas jag även att du får det ruligt på festen! :) 
 

fast ist för att bara glida så kan vi skriva att vi glider fram på en räkmacka ;)

varför inte?

när jag va liten kolla jag väldigt mycket på svampbob men då var det inte så här så jag undrar nu varför kunde det inte vara sån här musik då för? fatta va skön :D

för er som vill se mer hardstyle rulla ner! :)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=fKm2b4__4hU&NR=1 


knasssss!

haha bara jag som älskar dom här godingarna?


http://www.youtube.com/watch?v=cljDa3k4jw0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eWAHxuSV4I8&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=cCWwbFovF7E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bzrYaZWyKyM&feature=related


haha dör av skratt haha vafan kollar jag på egentligen? xD

förlååååttttt!

måste verkligen säga det här..alltså förlåt eric men jag älskar bacon! haha fyfan tror jag dör av skratt bacon är det ända jag har haft i mitt huvud idag :D

idag har det varit världens chill dag haha typ retat phille hela dagen med bacon :D sen börja jag med jenny felicia dennis osv haha rätt kul vill jag lova ;)

kvällens planer blir nog att dra t hallen kolla match senare kanske va med jonas och koffan rätt guuuuuttt menmen nu ska jag sätta mig vid tv:n och lyssna på bacon så tjarrååååå ;))))

bacon.. bacon.. bacon..bacon!!!!!!

tjatja bloggen! ej fyfan va fult hej bloggeeeeen!

skulle träffat martin idag men jag gick iväg som vanligt ner till bussen och när jag va inne i karlskoga så kom jag på att jag skulle träffa honom xD haha skratta lite åt mig själv där så förlåt! menmen vi får ses nästa vecka åh kolla film and just talking! :)

sen en annan grej jag diggar bacon! :D

haha kolla in så fattar ni ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tIx13dZYxKo     älska låten forfan ;)

RSS 2.0