trött tjej!

hejsan! förlåt för att jag bloggar så lite men jag är bara så himla trött nu på dagarna.. ni kanske undrar varför? ;)
jo lilla jag går på gymnasie nu helt sjuk! but i love it! ni kanske även undrar vad jag går och vart jag går, jo jag går barn och fritid i degerfors så härifrån är det fem mil dit så det är en bit att åka men det är så skönt och åka buss när man är trött men det värsta är nog när man måste byta buss, det är så j*vla mycket folk på degerfors bussen man måste nästan jämt stå upp bussen en bit och kolla om nån ska av så man snabbt kan ta platsen, men tur att jag har linn och lukas med mig en bit iaf! men sen har jag även ett par nya kompisar från karlskoga som tar samma buss så man har ju inte direkt tråkigt när man åker hem ;)
man kan säga att jag är vän med fler killar än tjejer, tjejerna vet jag inte riktigt vad jag kan säga om men killarna är så grymt schyssta ångrar verkligen inte mitt val.
Men nu ska jag komma med nåt nytt på tisdag blir lilla jag hela 16 år! sjukt vad tiden går fort egentligen kändes som det var förra veckan jag fyllde år, menmen imorgon skola igen tråkigt men får se vad som händer efter maybe meet a boy ;)
men nu ska jag dra mig och göra iordning mig lite! men jag hoppas alla får en bra söndags kväll.
bjuder på en osminkad tjej och trött! pussssssssss sötnosar (L)

RSS 2.0