detta får bli dagen kläder som jag skulle vilja ha får se vad jag väljer imrn!

hej igen ;) haha gick rätt fort för mig att kolla på vad jag skulle tycka va dyng snyggt!

första är snygga höst skor helt enkla passar till allt perfa till slim byxor eller leggings



sen även två par byxor som jag gärna skulle vilja ha! dom bruna är leggings! :)





sen tröjan ovanför skulle man inte säga nej till sen någon snygg jacka till hela detta och snygga smycken kanske små lockigt hår fast inte perfa lockar utan mer slarviga skulle man inte säga nej till :)

funderar stark på att visa lite grejor?

tjää!    har lite små tråkigt funderar starkt på att kanske börja kö nåt roligt ni kanske skulle vilja se nåt som jag vill ha eller vad jag tycker är snyggt eller nåt sånt för jag ha ju inte riktigt använt mode kategorin så jag kanske ska kö igång lite på med också får se om jag tjuvstartar nu ikväll eller om jag gör det imorgon vi får helt enkelt se vad som händer , men jag hoppas att eran första lovdag har varit bra sötnosar! och ni som är natt ugglor som mig hoppas ni får en bra natt ;)

tiden går för fort sakt ner förfan!

känner mig som en no-lifer shiit vad jag har bloggat idag men är man glad så är man hihi :D



johan åh jag förra vintern gaah vad tiden går fort!:o

we found love

tjääääää!

kväll nu då och jag är så sugen på att dansa igen haha jag har dansat för mig själv hela dagen vilket nöje man kan ha ibland ;)

men jag funderar på att lägga till en ny kategori som musik? för jag har tänkt på det jag lägger ut mycket länkar när det gäller musik så jag funderar på kanske döpa det som party songs? eller kanska party låtar eller bara musik? men vi får se vad som händer och sker ska göra om designen iaf ;)

men på onsdag kommer nog e och adam hit!!!!! woho ;) men snart blire tv sen datorn? har för mig att det är det okända ikväll också måste checka in det alltså :) synd att man inte hade e hos sig gaah ni ska veta vad jag saknar honom :( men som sagt på onsdag kommer han nog whiu :D men hoppas ni får en bra måndag kväll pöössss sötnosar :D


partyy lååttt till er som gillar att släppa loss ;)

tänkte även slänga in en lite party låt som jag inte fick kö i helgen :(
står åh verkligen dansar t den så skön ;)


http://www.youtube.com/watch?v=AmuKdoe8MvI

whooppssss!

hejsan sötisar!

shiit vilken lördag det vart ska ni veta! toppen verkligen bästa dagen i mitt liv vill jag lova!

you are the only exception ( du är det ända misstaget) för er som undrar jo alla vet att jag och marcus har gjort slut men ni kanske inte visste att allt var ett misstag det vi gjorde.. tänkte att jag ska vara så öppen som möjligt.

jo som sakt vi har ju gjort slut och det är så att ingen av oss va riktigt glada visst jag var jätte glad för det är mitt första seriösa förhållande som funka för alla mina andra har jag inte riktigt trivits med. och det är så skönt att jag och marcus sluta som vänner för det är så att förra måndagen så vart han tsm med nån annan tjej klart man vart ledsen men ändå hade jag fått lite små ny känslor för en annan kille som jag känner att det kan vara väldigt rätt och jag hoppas också att det är det.. men som sagt jag har faktiskt en ny kille nu är verkligen bäst vill jag lova, ni skulle sett i lördags när jag stog i ett annat rum och prata i telefon tittar han på mig och vinkar och det va jätte mycket folk i det rummet han va i iaf han vinka och jag tittar på honom och ler då drar han upp händerna i luften och gör ett hjärta sen pekar han på mig och då fick man ju självklart blickar men det var riktigt sött sen gav han mig komplimanger all the time älskar när killar gör sånt! men kommer ni ihåg att jag lova att lägga upp en bild på mig och marcus? men det aldrig vart men den här gången kan ni få på mig och e ni kanske få se honom mer i ett annat inlägg ;)

sorry bilden dock....


partttyyyy all night!

tjäää!

hur mår ni idag sötnosar? själv är det lite sådär förkyldningen vill verkligen inte ge sig :o
men dagens planer är väl först..

duscha
ansiktsmask
chilla
tagga
tagga
sminka sig
musik
musik
gå till anna
tagga där
musik igen?
sen blir det stan för partyyyyyyyyy! ;)

så sjukt taggad så ni ska bara veta shiiit :D
just ja jag måste äta där nån stans också ;)
aa vi får helt enkelt se vad som händer men jag kanske bloggar på festen.

jag anna och kanske andre blir det som ska iväg, blir att va med eric adam och billy! haha vi kommer röja sönder allt ;)
pössss på er sötisar!!!!



bjuder på en skön bild ;)


gaah vad händer? :O

måste bara lägga upp en bild tror jag dör av skratt xd
haha eller hur ser den konstig ut? just jah det är ju baa jag som är konstig... ;)


hataaaaa!

hejsan göllungar! fredag idag och jag fick sluta elva känns bra skönt! skolan bjöd oss på pizza sen nån timme efter blev det donken, haha kanske dags att träna?
menmen igår så vart det ett jävla liv vill jag lova :) fy usch blir så sur bara jag tänker på det, ni undrar kanske vad det är som har hänt, jo det är så att min facebook har blevit hackad så det känns inte sådär jätte kul att man vet att nån är inne nu åh håller på åh skriver till en massa killar åh säger att dom ska komma till mig och jag vet inte allt, sen skriva i ett inlägg att: vill du ligga med mig; gilla isf, det är så jävla omoget och hålla på sådär fy blir bara så förbannad. Tror nog inte den den/dom skulle tka det va så kul om man hacka sig in på deras.. så jag tar nog bort min fb :)

snart kommer kriaståffer (koffan) hit och ska kolla på film senn hacka sig in på min fb åh kolla vad idioterna har gjort ;)





i love the way you talk

pöösss

hello sötisar! 

ett tag sen jag blogga men händer en del saker i mitt liv :)
igår tror jag det va den värsta dagen i mitt liv ni ska bara veta vad som händer :(  men det ända jag kan göra är att kolla på :/

haft friluftsdag idag också rätt chill(not) gick runt en jävla sjö men sen fick vi sluta efter det börja tio i tio åh sluta fem i elva rätt gutt ;)
men till helgen så blir det nog filipstad åh va med några boy's och självklart anna hoppas jag på! ;) 

nu ska jag gå äh äta mat för fyf*n vad jag är hungrig pösss på er! 

 

längtar tills helgen för att se dig igen!

bjuder på en rätt rolig bild ;)

hejsan!

min dag igår va ju lite överdriven... haha skit samma roligt var det att såra dig :)
men idag så blir det att chilla lite duscha senare så får vi se vad kvällen har att erbjuda, men imorgon ska jag åka till örebro kanske shoppa sen ska jah även köpa nåt till mammi för hon fyller år på måndag, men nu ska jag chilla med livet mer tänkte jag..

min hemlighet kommer snart dyka upp för er som undrar vart det tog vägen ;)




mer bilder kommer inom kort!!

töööööönnntttttttt!!!!!

måste skriva av mig lite dock är allt sant jag skriver så om den personen ser det här ta åt dig som bara fan! :)


hela du är helt jävla fucking fejk, du är sån jävla fjant som drar in dina vänner när det är bara dig och mig det handlar om. du är bra jävla omogen som drar in personer, visst jag drog in dina vänner men för dä behöver man inte skriva med en annans kompis det är bara dig jag vill skriva med åh få fram ord. tycker du borde växa upp man kan verkligen inte tro att du är en 93:a såån grymt jävla tönt varning på dig så fuck off miffoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! :)

tror jag dör av skratt xd

tipsar om ett så jävla roligt klipp jag svär jag dör av skratt varje gång benjamin <3 haha

http://svtplay.se/v/2567521/robins/filippa_och_benjamin_-__mata_tjejernas_pattar_?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2552253/sb,k166980,1,f,-1      dör nu.... xd

så kan det gå..

hej på er!
förlåt för jag bloggar så lite nu förtiden men det är så att jag och marcus har gjort slut idag så jag har haft tänke dagar på mig hela veckan så idag är det en depp dag för lilla mig!
men mer än så säger jag inte.

hyrde en film igår på tv:n som heter sarahs nyckel. den handlar om när frankrike tog judar och lite såna grejer.

men den handlar iaf om en liten tjej som heter sarah och hon o hennes lillebror michael dom håller på att kittlar varandra i sängen och deras mamma sitter ute i köket och gör nånting och mamman har musik på. Sen knackar det på dörren jätte hårt och då tror michael att det är hans pappa för han har varit borta i flera dagar. Men sarah vet precis vad det är så hon får tyst på sin lillebror.
Sedan släpper mamman in den som knackar och det var alltså polisen som skulle hämta dom. Men sarah säger åt sin lillebror att gömma sig i gaderoben och när han sätter sig där inne låser hon dörren men innan hon låser säger hon att du måste lova att stanna här, och han lova det sen låser hon och tar med sig nyckeln..

filmen är lite då tid och nu tid för det är en tjej som håller på att skriver om det hela och det var så att hon tjejen fick lägenheten av sina svärföräldrar och i den lägenheten bodde sarahs familj alltså det går inte riktigt att förklara så bra men jag kan säga det att den är verkligen värd att se för det är så mycket som händer i filmen..
men vad tror ni, tror ni hon kommer tillbaka till sin lillebror? ni borde se efter...

har även varit sjuk sedan i måndags usch åh fy men är på bättrings vägar iaf sån tur är! men jag tänkte vila lite mer nu sover inget på nätterna men hoppas ni har haft en bra vecka och att den fortsätter bra! :)

puss på er sötnosar!


ett helvete med förkyldningen!

hejsan sötnusar! allt bra med er? själv är man hemma och är jätte förkyld så fy :( har inte sovit nåt inatt pga av att min hals gör så ont och nu hostar jag som en gris också :( ujujuj händer med livet?

tänkte jag skulle koka upp lite vatten sen fixa varmakoppen så jag får nåt i magen har inte ätit nåt så jag måste få lite ork!
mycket händer i mitt liv också vet dock inte vad jag ska ta mig till blir helt galen.. men vi får se när jag säger hemligheten till er! ;)
stay tuned pusssssssssss!



tack elin för en riktigt grym lördag!


!!!!

Gråt dina tårar, dom kommer ändå torka såren läker bit för bit, ta tag och orka gå vidare, för kärleken gör ont utan varandra så känns allt tomt.

vilken natt..

hejsan alla! hoppas ni mår bra själv är jag helt sliten efter gårdagen..
vi firade elin igår med världens fest kan jag lova :)
allt verkligen levererade dansa hela kvällen/natten kom hem iaf runt halv fyra haha ujujuj it was a wild night ;)
jag och min kära mamma kanske ska dra oss in till örebro och shoppa lite (igen) hihi men jag är så sliten nu så jag kanske hör av mig senare, får se vilken helg det händer en grej whooops vad kan det vara? ;)
 stay tuned bebes!



jäkligt dålig bild jag vet!

feessst hela natten hos bästa ELIN!

hellööööööö!
sorry för att jag bloggar så dåligt men har hänt rätt mycket den här veckan, igår hade även jag och marcus en månad men den rumpungen åkte till ullared då så man bah jaaa! kul.. (not)
skit samma inatt då jävlar blire fest så jag taggar upp mig igenom dj clown!
http://www.youtube.com/watch?v=tLpWv4h_C4g    grym!!!!!!!!!!!


i gonna meet my boyfriend today :D

hejsan mina underbara! :)

hoppas allt är bra med er? själv mår jag sådär är dock hur trött som helst... fy för månen :(
idag har jag känslan av att min dag kommer vara lång även om jag slutar tjugo över två så har jag bara den känslan :O okej jag ska ta fem bussen hem så det kanske är lite därför, men som sagt jag är trött så jag kan blogga senare ikväll så kan jag berätta hur min dag har varit! stay tuned sötisar ((((:








inte världens finaste bild men jag tror ni överlever! :)



mycket men? :o

hejsan alla!
förlåt för dålig uppdatering men det är så tråkigt att blogga när man inte nån ny och snygg design så vem vet vad som kommer dyka upp snart jag ska iaf iväg och göra lite grejer så får ni se senare vad det är jag har hållit på med;) låter rätt så roligt va?

men iaf var hos tandläkaren idag haha alltså? fick sitta där och vänta i en tjugo minuter innan den dära tanten kom och hämta mig men sen så gick det hur fort som helst x) börja med att hon tog den där lilla spegln och kolla lite sen ta den dära vassa grejen som jag hatar, sen så hade hon bara ett tips på hur jag skulle göra när jag borstar tänderna så hon gav mig en ny tandborste och en sån där äcklig sak man drar med tänderna aja skitsamma sen så var jag klar, så min skräck jag hade innan skratta jag bara åt när jag var klar ;)
men jag ska tillbaka igen den 7 november bara för hon skulle kolla så jag gjorde rätt så som hon sa menmen :D

nuu orkar inte jag skriva mer utan nu får vi se vart jag tar vägen!    juste på fredag har jag och min bebe en månad, men vi får se vad som händer med lite grejor :(

måste bara bjuda på en gammal bild x)


kort inlägg!

heej på er!

hoppas eran vecka har varit toppen min har varit sådär men visst jag fick mysa med min underbara älskling på onsdagen då vi hade tre veckor helt sjukt vad mycket jag älskar honom redan hoppas på en del grejor snart också ;)

men jag tänkte åka upp till hallen senare för att kolla på innebandy. Kanske man träffar några man känner vem vet :)

men så här ser jag ut idag!




rätt sliten men det gör väl ingööö ;)))


i can see you ;))

 

 

 

bara för att jag är no-lifer ;)


vilken dag!

tjääänare! förlåt för dålig uppdatering men har inte haft nån ork eller lust har varit hur trött som helst dom här senaste dagarna.. menmen va med världens bästa igår hur underbart som helst men dock så var han väldigt trött så det vart lite drygt ;)

men kort om idag då :)
börja med att vakna skrika på mamma att hon ska göra frukost åt mig så kommer hon in med det på sängen hur underbart är inte dä?!?! :D
menmen fixar mig lite snabbt sen kommer cassie tjugo i och hämtar mig haha som vanligt är jag jävligt seg ;)
men tar bussen in till karlskoga fem i sju dyng drygt missa bussen som vanligt till degerfors, men skola sen sluta man kvart över två bra skönt kan jag ju säga! :D senare åkte jag in till karlskoga vänta där senare kommer rickard in och vi bestämmer oss för att gå ner till stan än att sitta på en tråkig busstation mötte även min finaste sötnos så gick vi med honom och hans kompis virre eller hur hon vill stavas! mysigt som attan iaf :)

och sen åkte jag hem käka, prata om dagen och nu sitter jag här folket ;)

helt otroligt att jag orka skriva så mycket om min dag.. men nu tänkte jag slänga mig i sängen så jag hoppas eran dag har varit bra och att eran kväll fortsätter bra <3


helt sjukt va tiden går fort jag i sjuan! ;)


hälsa på vargbroskolan!

hellöööö mina underbara läsare!
hoppas allt är bra med er själv mår man jätte illa :o usch.. jag som hade planerat dagen med att träffa marcus och rickard menmen får bli på onsdag kanske :)

Helt sjukt nästa vecka på fredag har jag och älskling en månad! herregud vad tiden går fort när man har roligt :)
 
lite kort om imorgon så tänkte jag hälsa på min gammla skola ujuj! ruligt kommer det bli ;) sen får vi se om jag åker in till karlskoga,  men på torsdag får ni veta en bra grej så stay tuned! ;)

en rolig grej som snart kommer dyka upp ;)

i just came to say hello :)

Lite kort om igår! :))))

Det hela börja med att jag skulle få göra en överrasking så jag gick upp och duscha och gjorde iordninen mig för halv tolv skulle jag vara klar men runt halv tolv kom min släkt till mig och jag fick då reda på vad jag skulle göra  och vart ja skulle åka och det var utanför karlstad och det var paintball men jag bangade har redan kört det en gång och det räckte för mig för fyfan va ont det gjorde hatar det verkligen! men vi åkte dit iaf så när vi kom fram hade det tydligen blevit fel med bokningen så då skippa vi paintballen så då tänkte vi kan ju åka och köra bowling så då gjorde vi dä i en timme senare åkte vi och käka på hollywood, tog en pizza med bea till så gooooootttt! ;)

sen åkte vi hem åkte in till kristinehamn en snabbis och köpte godis fruktansvärt gott kan jag lova ;D

senare runt halv elva cykla jag till elin som hade en liten fest, kanske kan ta några av hennes bilder senare om hon nu lägger upp några så kanske ni kan få se folket :)

men jag återkommer med världens bästa grej lite senare i veckan också, men självklart kanske jag bloggar senare under dagen men jag hoppas att eran söndags dag? bllr kanoners !



RSS 2.0