vakna på fel sida idag plus igår!

Tjaa!
Idag så har det varit gööörrrrrr gööttt i skolan! men jag vakna på fel sida kan jag ju säga x) lite sur var jag allt^^ men snart så blire att göra läxa sen dusch sen slappa:) kan inte bli bättre.. jo det kan det! haha aja nu så ska jag dra så pussssssssss  va!


stan sen då!

Hejsan!:D
Måndag idag hihi och jag har studiedag så det kan inte bli bättre!
senare  blire att åka till Karlskoga och shoppa tror jag :)
men denna helg va bäst! var med jossan hihi roligt som vanligt och sen var vi med Jonas, Amanda, Philip, Matte, Alex skojj var det iaf men sen så hade Jonas tappat sin mobil så då var det bara att åka tillbaka och leta efter den som tur är så hitta vi den jaja det var lite kort om helgen! men nu så blire att duscha så pusssssssss!


snacka om trött^^

hejsan!
idag så är lilla jag trött mår inte hundra heller men det hoppas jag går över. Ikväll så blire nog att grilla:D fy så gott! hihi nej nu ska jag lägga mig på soffan igen^^ så pusssssss!<3

tråkigt..

hejsan!
bra dag typ skrattat rätt mkt xD men orka skriva mer nu så pusssssss bjuder på dom hära:)






kort inlägg.

hejsan!
Idag så blire upp och fira johan som fyller år så Grattis till han! blir kort inlägg nu så pussssssss!

hungrig! xD

Hejsan!:D
Tisdag idag känns som det är torsdag idag men det är det ju inte! :(
I morgon hoppas jag på slapp dag kan jag ju säga eller hela denna vecka som är kan vara bra! Men det är en dålig början av veckan för Linn är sjuk:( men hon kommer igen på torsdag:D dä gör ju veckan tummen upp! hihi naj nu ska jag käka så pusss!
Kan vara snäll och bjuda på en bild:)


blogga mer kanske?;)

hejsan alla! förlåt för att jag inte har bloggat nåt! har verkligen inte haft lust att göra dä.. men iaf idag så är det söndag och dä menas såklart att det är skola imrn!:( men idag så var jag mammi och jimmy iväg på ett litet kalas så efter dä så åkte vi till min morbror kommer ju inte se han på ett tag:/ För han ska till Kina på tisdsag så då passa det bra med ett litet besök hos han:)
sen så köre vi hem bror då var Linda ute med Tyra och Polly så då tog hon kort på hos (finns nedan) så tack för dagen alla underbara!:D         kolla lindas blogg också! http://lindablom.se
 

 

 


Lov!:D

Heejjsaann !
idag så är det talang 2010! hoppas det är bra iallafall. Sen så är det ju lov nu också ännu bättre:D men nu ska jag dra så pussss!


RSS 2.0