soooooool

tjänare!
säger bara en sak jag älskar sol hejdå.:)

sommarlov!

tjäna gangsters! det var verkligen inte igår, hoppas att allt har varit super bra med er och att allt flyter på, för mig går det super duper bra är så sjukt glad chey alltså :D det ska bli så skönt att börja gymnasium nu faktiskt för jag känner att jag passar inte riktigt ihop med dom som jag gick med förut. Nu nian kände jag verkligen att jag inte vill ha nåt och göra med folk så man vart bara grinig så jag ber om ursäkt för dä också!
ni kanske undrar också vad som har hänt i mitt liv dom här månaderna.
i maj så var jag faktiskt mest utomlands först så åkte alla vi nior till polen fast det kanske man inte kan kalla utomlands men iaf vi åkte till birkerna och allt orkar inte förklara för man fatta ju inte vad dom sa bröt ju bara på polska.
men sen kom jag hem en torsdag var ledig fredag sen så gick jag i skolan i en vecka sen söndag den 29 då åkte familjen Pettersson plus Nowosad till GREKLAND! hade det så himla kul liksom ni vet ju att killarna där är ju rätt snygga och ja det var ju självklart hela personalen! hihi menmen
kom hem deppdeppdepp! sen fick vi nior åka till liseberg  eftersom vi hade sänkt från 140 ig till 38 på bara en vinter så  wihi. (orka förklara allt) sen fredagen hände det sorgliga men ändå det sköna jag gick ur nian!
kan bjuda på bilder hur jag ser ut nu förtiden!






sen kan ni få se hur jag såg ut förra året!:)



aja det var allt för mig ska även gö om lite här snart också!:)

RSS 2.0