....

Hejsan folket!:) idag så har jag varit as duktig har städat i hela mitt rum så nu är det typ tomt i mitt rum men härligt att vara klar! jag tror jag börja städa ungefär vid 10:05 och blev klar vid 16:15 tro aja men bra att det är gjort nu iaf:) Sen så hitta jag massa kort på när jag och Cassie var små kanske 9år var vi då så kul och hitta sånna saker för herregud så jag såg ut då xD Menmen så kan det ju vara, nu så ska jag gå o duscha och sen sminka mig så blir det upp till Marie och Magnus och kolla på melodifestivalen men nu orkar jag sitta här så pussss;)

bra eller dåligt tro?;)

Hejsan folket!:) aa igår så kom koffan på att jag kan börja skriva dåliga saker om kisse för att bli känd bloggare men vi får väl se vad som händer lite kul ändå att göra dä men nu får det blir kort inlägg så pusssss alla!:)

tur dag eller vad?

Hejsan folket!:) Idag så var det inte min dag kan jag säga direkt! vi hade idrott på morgon så hade vi nåt spring test aa så typ efter några minuter så ställde jag mig upp så känner jag bara hur ont det gör i magen och jag tänkte ju så klart att jag bara va hungrig men så var det ju inte. Hade fått magkatar och det gör ju så sjukt ont i magen kan jag säga till er som inte har haft dä. Kunde verkligen inte gå eller andas för det gjorde så ont så jag gick hem efter lunchen menmen min tur dag var ju verkligen idag! Men kommer till skolan imorgon :) yesyes nu så blire och käka kyckling mums!;) jaja men ha det gööttt folket!:)

lördag hela veckan!:D

Hejsan alla!:) Idag så är det lördag så grymt göööttt!:D och i morgon fyller becka år också hela 14 år så jag tror vi ska upp och firra henne sjukt vad tiden går fort!:O menmen nu så ska jag gå och göra nåt? haha aa så ha de gööttt folket;)

slut på gratis sms:(

Hejsan alla!:) Förlåt att jag inte har bloggat nåt nu dom hära dagarna men jag är så himla trött nu så då orkar jag verkligen inget. Men i onsdags så klippte jag mig kan säga så hära att jag SAKNAR mitt långa hår inge kul att ha kort hår :( Men det var bra ändå att jag klippte mig var rätt slitet så om jag hade väntat längre så hade jag nog haft mycket kortare än vad jag har nu. Men ikväll så blire nog pax med brudarna ska till cassie typ sju eller nåt? jaja men jag har inga sms kvar ska väl få det snart hoppas jag! har inte messat på två dagar men det är ändå rätt skönt att vara utan mobilen :) Men nu ska jag gå och käka så vi hörs sen så får vi inte glöma ha det gööttt folket!;)

måndag så klart;)

Hejsan folket!:) aa idag så var det en toppen dag verkligen hade två lektioner slutade efter lunch så göööttt!:D
Men nu så ska jag väl börja med läxorna så det är gjort. Snart så blire och kolla på Ghost Whispere men nej nu orkar jag inte sitta här mer så hajhaj!:D
 

jossan till vänster amanda i mitten jag till höger så gilla läget :)


Lördag hela veckan!;)

tjaaa alla!:D Är på toppen humör hur göööttt som helst:D Och idag så har jag nästan läst ut en hel bok som heter 14 år till salu hur bra som helst men jag rekomenderar att känsliga inte ska läsa den. kan brätta lite vad den handlar om :)
Det här är 14-åriga tessans (therese) egen histora. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad. Med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon vad som har hänt. I stället tar tessan (therese) på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre. Mer än så säger jag inte:)
Nu så ska jag gå och duscha sen så göra mig i ordning ska bort ikväll så jag ska typ smsa linn snart och fråga en sak men nu så orkar jag inte sitta här mer hoppas alla får en trevlig kväll!:D


Grattis till jossan!:D<3

Hejsan alla!:)  förlåt för att jag inte har bloggat nu dom här dagarna men jag har faktiskt inte varit vid datorn alls istället så har jag varit med Jonas och Koffan och åkt pulka haha så himla kul xD våran humor är så bäst!x) och i tidsdas då så skärde jag mig på en kniv kan ju inte bli bättre -.-  Och idag då så är det torsdag o det är ingen vanlig för det är Jossan födelsedag hon blir hela 15 år :D så grattis vännen hoppas att du har haft en toppen dag!:D<3  och i morgon så är det fredag o det kan ju inte bli bättre!;D



gammal bild då:)<3

lördag hela veckan!

Heej alla!:) aa förlåt för att jag bloggar så dåligt nu men jag har bara ingen lust att blogga. Aa idag så händer det väl inget skulle jag tro? jaja men imorgon är det söndag o gissa vad? :D Linn kommer hem då :D hur glad som helst är jag :D o kristin du har en grym humor också haha roligast skolveckan på länge faktiskt (Y)
Igår då så var jag med Amanda och Jossan grymt kul länge sen man var med dom, får se om jag lägger upp bilderna vi tog igår dom är ju så grymt snygga säger vi x) aa nu blire o göra nåt orkar verkligen inte sitta vid datorn längre :P men ikväll så ska vi i familjen ha myskväll(Y) Och imorgon nån gång på mörran så åker pappi till Frankrike han ska vara där i tre veckor:(  men jaja ha det gööötttt!:D

kort inlägg

Heej alla!:) aa nu sitter jag på mammis och pappis nya dator :) hur go som helst verkligen!:)  aa det blir inte så långt inlägg nu men får se om det blir senare men ha det göööttt folket!;)


säfsen idag:D

Heej alla!:D aa säfsen va ju idag då o jag bröt inget iaf jo halva nageln men dä räknas inte x) aa allt har varit super idag (Y) Haha ja jag kan ju säga att det var lite roligt när jossan flög "lite" XD skrattar åt det än så det är ju kul kan jag säga xD sen så hände det en annan sak men det säger jag verkligen inte inte snällt mot na:) men annars så typ var det kanon :) men nej nu orkar nt jag sitta här mer nu vill jag soooovvvaaaaaa!:P men ha det göööttt folket!;)


säfsen imorgon då:D

Tjaaa alla!:) Är på toppen humör idag :D men ändå är det lite sådär för linn är ju inte hemma:( menmen aa idag då så typ var det en dyng skön dag faktiskt men svenskan va ju så grymt seg men braa kristin att du sega dig lite där xD aa sen så typ aa vet jag nt allt vad som hände men aa :). Efter skolan då ungfär kl fem lr nåt så skulle hela klassen åka pulka haha grymt kul faktiskt x) sen så typ hem o fixa massa saker tills imorgon för då blire Säfsen så det blir kul men nu då så vet jag inte vad jag ska göra ? haha aa är så grymt trött så jag ska väl gå o duscha nu snabbt sen så vet jag inte kanske blir och kolla på familjen annorlunda? aa men ha det göööötttt folket!!!:D



RSS 2.0