tråk!

Heejj alla!:) onsdag idag så imorgon så är det sista dagen i skolan så härligt! sen blir det påsklov!:D jaja ville bara säga dä xD så ha det braa folket!<3


måndag hela veckan!

hejjsan!
Yes måndag idag så det betyder att det är en ny vecka! men på torsdag är det lov som tur är :D
igår så åkte vi till stockholm halva skolan kanske följde mä hitta nåra snygga kläder och så var vi på teater men den va sådär. Men imorgon kan jag nog lägga in bilder om inte senare får se om jag orkar ^^ men nu ska jag käka så pusss!

kommer du ihåg = min älsklings låt!

Heejj!:) Hela den vecka har varit super har haft  jätte kul så imorgon blire sista praon också så det kommer bli konstigt när jag inte kommer tillbaka ditt menmen:) 
I tisdags så kände jag mig lite dålig ja gissa vad i onsdag så bröt det ut jag blev förkyld -_-  inte kul inte så hoppas det blir bättre innan jag ska till stockholm på söndag! yesyes men jag har blevit kär i en låt som jag inte kan sluta lyssna på har gjort dä ett tag nu www.youtube.com/watch?v=GdChko3m8bo  men nu ska jag ha mys så pussssssssss!!


pappsen är hemma!

Hejj folket;) aa idag så praoa jag på viken asså gu va goa ungar det finns! haha söta va dom iallafall. Men idag så kom pappsen hem också!:D typ han har varit borta i två eller tre månader? jaja nåt sånt så då fick man en parfym som jag blev helt kär i den luktar så goootttt! ^^ från Frankrike, så ikväll vet jag inte vad jag ska göra? men nu så ska jag kanske mysa med familjen så pusss!

slut på gratis sms igen :/

hejj igen!:) aa jag har slut på sms så kan inte smsa längre men fixar det imorgon så pusssss!

bästa dagen!

Hejj folket!:) aa idag så var jag i örebro o shoppa hitta massa snygga kläder så är jätte nöjd nu ^^ sen träffa jag sebastian också var så grymt kul xD aa snart så blire väl att duscha sen kolla teve men ha det göööttt folket!

kort inlägg

Hejsan folket!:) aa idag så äre lördag och det betyder att det blir ukm ikväll kul att träffa brudarna igen då;) men det får bli ett kort inlägg ska ner o duscha sen fixa mig lite snabbt sen bara slappa men jaja pusssss!

förlåt att jag inte har bloggat nåt!

heej folket! förlåtförlåt att jag inte har bloggat nåt dom här veckorna men jag har inte orkat sitta vid datorn , sen så imorgon är det ukm så vilka ska dit? och på måndag börjar min prao vecka då blire att prao på viken alla kanske inte vet vad det är men det är iallafall ett dagis men nu så ska jag dra o gö nåt så pussss på er!

inte min dag!

Hejsan folket!:) Idag så har det inte varit min dag har varit sur hela dan men nu så börjar det gå upp mot det glada igen som tur är :P Men ikväll så blire att gå upp till Magnus och Marie o kolla på melodifestivalen värsta mys:) Sen imorgon så är det söndag igen tänk vad lovet har gått fort igentligen:O  menmen inte så långt kvar heller till sommarlovet :D härligt det ska bli då att få sola och bada sen åka båt kan det bli bättre än så?:D Nej nu så tänkte jag mig att gå och fixa mig lite fort eller om jag stannar kvar och lyssnar på musik? jaja vi får se hur det blir men pusssssss!

lan ikväll/natt då:)

Hejsan alla!:) Aa idag så har jag bara tagit det lungt så ikväll så ska jag och linda lana x) blev ju inget igår för bror min hade match i karlstad så därför får det bli idag :) sen så i Tisdags så åkte ju vi några elver på skolan till Branäs gick as bra faktiskt bara dä att efter jag hade gått av bussen så känner jag att jag börjar må illa så jag mådde illa hela dan inte kul. Men så kan det ju vara:) Snart så måste jag fixa dä jag ska ha mä också sen så måste jag duscha sen vet jag inte kommer säkert på dä sen men jaja pussssssss :)

sova hos linn ikväll då:)

Hejsan alla glada!:D hihi aa idag så är jag på topp humör hur bra som helst(Y):D ikväll så blire att sova hos Linn kommer ju bli bäst då;) och på tisdag så blire åka till Branäs en hel dag:) och på onsdag så ska jag och linda lana haha kommer bli så kul xD sen så vet jag inte om det blir Säfsen med Jonas och Koffan?:) jaja men nu så blire att duscha och fixa massa saker jag ska ha imorgon men ha det göööötttt folket!;)

RSS 2.0