träffa martin imrn! :D

hej mina kära!

hoppas allt är bra med er, själv mår jag jätte bra härlig dag med Dennis och Phille haha ni är bra sjuka! gjorde min dag så sjukt bra hände lite annat roligt också men som jag faktiskt inte tänker skriva ;)
sitter just nu i soffan men datorn i knät och pratar lite med martin, blir nog att vara med den muppen efter skolan imorgon kanske dra en film kanske laga mat bara allmänt mys och ja det va han som gick i trean :)! länge sen jag va med honom så det ska bli ruligt ;)

får se om det kommer upp en bild senare också! så ni ska få se vad jag har på mig ;) sen måste jag kö "vad ronja tycker är snyggt" länge sen faktiskt, kanske tipsa om snygga klänningar till jul? och senare nyår? så vi får se vad som dyker upp! :D

måste även länka en låt ! chris medina har gjort det igen!

Chris Medina – One More Time

you are my favorite movie<3

tjenixen! :D


glad ronja bloggar är på topp min dag har varit super, haha seriöst min klass är så jävla grym på att göra en på gott humör ska ni veta! skrattat rätt mycket fast det gör jag varje dag men... ;)

idag har jag och älskling en månad känns inte som en månad känns som ett halv år för det känns riktigt bra det är som att vi har kännt varandra hur länge som helst, hur som helst vi har en månad och det är jag väldigt glad för och jag vill verkligen att det ska bli fler! Du gör mina dagar och du gör allt lättare <3


måste även länka en låt älskar beatet på den fast hon som sjunger har skön röst också! :)

Cleo – Hejdå 

trött tjej!

trött tjej här!


bjuder på hur jag såg ut idag fast jag hade utsläppt hår men så skönt att sätta upp håret! :)


suddig förlåt!


kom på en grej :D

jag kom på en grej när jag satt på bussen hem som är så jävla sant egentligen! :D

Det här handlar om när man har gjort slut med någon alltså :p

när kärleken är över är det som ett sår det svider i början men sedan läker det och till slut är det borta,  alltså menar jag att i början gör det ont för att man nyss har gjort slut men med tiden försvinner det och tillslut är smärtan borta och man blir glad igen, tyckte det va rätt bra ändå :)

imorgon är det en speciell dag för mig och min fina eric också! en månad hoppas dock på att det kommer bli fler! :)

i hope you like it..

haft en hel underbar helg med min finaste eric, helt sjukt vad den människan är fin! skulle aldrig klara mig utan dig sötnos, you make me smile! även om vi har stunder som inte är så bra..
så tar vi oss igenom det, jag är väldigt glad över att jag har dig vid min sida alla helger jag har varit med dig har varit oförglömda!
varje gång med dig är speciell.. jag hoppas att du förstår när jag skriver det här är att du faktiskt är den rätta för mig jag känner det på mig för du är som choklad man blir tillslut beroende och det känns som en liten del av mig försvinner när du åker från mig, allt jag kan säga är att det är äkta kärlek..


måste även länka en låt till er där ute vet att ni har hört den men jag älskar verkligen början på den

Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Skrillex Remix 


nu kör vi ;)

dålig bild men får duga!


lova en bild och här får ni! :)

nu är jag äntligen hemma och ligger as skönt i min säng! älskling har snart samling också hoppas ni vinner idag,
kort om igår då :)

kom till eric runt åtta igår kväll kolla när han spela nåt? senare gjorde vi lite käk och sånt sen gjorde vi oss iordning för sängen tror jag somna vid halv fem? sen vakna jag av att det var jätte kallt då hade eric lagt sig inne hos sina föräldrar ( vi var själva alltså i huset)  och så kommer han och fråga om jag var trött sen vet jag inte vad som hände riktigt tror ja somna ;) sak samma vakna vid tio och gick upp till honom och precis då kom han? haha lite roligt, och vi la oss i hans säng och bara myste åh prata :)
vi får alltså se vad som händer ikväll kanske ska t filipstad igen eller om adam och eric kommer hit är helt forever alone efter kvart i fyra så chill! ;)

lova att bjuda på bild igår så nu ska ni få en! :)



kommer upp en bild imrn :)

tjääää!
hemma hos min underbara älskling och chiller ska snart kolla på film men vet inte vilken ännu rätt bra!
ska sova kvar här rätt mys mammsen kommer imorgon och hämtar mig hoppas jag ;))
så godnatt alla underbara underbara pussen :D¨
eric säger:  chilla..

i skolan och chiller ;))))

tjooooo!

sitter i skolan och har hur tråkigt som helst ska strax ha rast ska nog dra hem tidigare mår inte så jätte bra kände mig varm redan imorse och jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk får då jäklar blir jag sur! har verkligen inte tid att vara sjuk alltså, så vi får se vad som händer och fötter :) kanske stannar kvar inte bestämt mig ännu :)

så nu har jag rast, sitter med en laptop brevid mig men nu så har jag rast! ;9 skönt med lång rast.. lust att sova lite nu bara för det :)

sen glömde jag ta min medicin idag så det är jätte tungt att andas får knappt nån luft när jag är inne mycket skönare att vara ute :)

förlåt :(

fyyyyyyyyy så dålig jag känner att jag bloggar!

måste ändras.. min dag idag har varit bra vakna upp med ett jätte smile sen upp fixa senare skolan och fick sluta tidigare för att hinna med fem i två bussen gick in till stan en sväng och köpte nytt smink! tog precis slut idag så jaja.. längtar tills fredag och få vara med min sötnos! ni kan få en bildbomb av mig dock kan ni få se vilket smink jag använder en annan gång :)








en tard bild! :D



..

nu ska lilla jag lägga mig och kolla på the walking dead har redan sett avsnittet men det är så himla bra så jag vill se igen ;)
blir också att smsa med älskling innan man somnar..

skulle vara kort inlägg men jaja..

hejsan,


kort inlägg dock så skrev jag ett jätte långt inlägg men så försvann allt.. kul!

menmen ska snart måla naglarna vet inte vilken färg ännu rätt bra;)

men som sagt det får bli ett kort inlägg :)


sen vann min underbara matchen också eller ja dom vann matchen med 10-3 rätt gutt!

sen måste jag shoppa snart också känner att jag behöver få bli lite mer glad haha blir alltid glad när jag shoppar..
får dra med mig eric också om han nu orkar ;)

igår kväll va det rätt roligt faktiskt träffa lite nytt folk och sånt :)

men ha en bra kväll alla!

godnatt...

tjääää!


hemma från sötnosen fuuu jag som ville sova kvar men dock så var jag tvungen att hänga på linn, menmen hoppas på att jag kan sova där nästa helg iaf! nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova är rätt trött faktiskt så jag hoppas ni som ser detta senare har sovit gott! åter kommer senare under dagen ;)



men lycka till eric på matchen idag också vinn gärna! :D<3



såhär ser en sliten ronja ut ;(




tog den nyss för er som undra och ja som sagt så här såg jag ut ikväll :)

hemma hos eric

heeeelllllööööööööö!
är hemma hos eric med linn adam och emil, får se vad kvällen har att bjuda på men det var kort om vad jag gör just nu kanske bloggar senare pöösssennnn  :))))

älskar låten :D

godmorgon folket!

hoppas alla hade en bra kväll igår min va rätt så bra faktiskt mina släktingar kom från mammas sida så det va mysigt käka lite mat och fika och sånt men eric kom inte igår heller för jag vart lite dålig där ett tag och tänkte att jag kanske blir dåligare men det var ju ingenting efter nån timme vart jag pigg igen menmen...

just nu sjunger jag för fullt helt seriöst jag älskar fuldans haha dör av skratt varje gång! kan länka sidan så kan ni få se vad vi i klassen brukar göra på rasten ;)

låten finns på spotify också lyssnar på den 24/7 :D haha

http://www.fuldans.se/ 


och här är låten

Fulkultur – Fuldans  

as roligt att göra en gubbe själv ;)

haha no lifer jag känner mig snackar om sånt, haha men den är sjukt bra låten är så jävla bra ;)

nu ska jag käka frulle hadäääääää!

börjar kännas bättre..

tjoooo!    läget med er? själv mår jag faktiskt bättre hostar mindre och mindre känns bättre att andas också så det är skönt men dock kommer allt hjälpa efter två veckor jag tycker att det hjälper lite nu jag men jaja, varit hemma sen i onsdag och idag äre ju fredag så då är vi lediga vi som va på öppethus iaf så chill :D

ska gå och göra lite frukost också göööötttt! ikväll tror jag eric kommer också får se om han sover kvar eller vad han gör, menmen bloggar senare pöösssss!

sjuk igen... :(

fyfaaaaaan! jag är sjuk igen!?!?!?!? händer med livet usch och fy, min hosta tar livet av mig vill jag lova. Vakna av imorse att jag hade feber och hosta mer och aa huvudet va skit tungt så mamma ringde och beställde tid till doktorn och runt ett draget så åkte vi, runt fem över tio över fick jag in och ta ett blodprov sen var jag klar sen skulle jag in till doktorn och det såg fint ut bara att det var nåt konstigt med nåt rör aja får ta nån sak nu iaf :) min dag är helt perfa (not)  

på fredag kommer även min underbara eric och tar hand om mig hoppas jag, ska bli skönt att få träffa honom igen :) men nu tänkte jag gå ner och lägga mig i soffan åh dra en film så det var kort om min dag och kömmande fredag, får se om jag orkar slänga upp ett inlägg imorgon men puss beb'sssss <3

nåt jag kanske ska börja med?

tjooo!

tänkte kanske börja med att visa upp på ett ungefär det snyggaste jag har som kläder nåt i den stilen men det är bara ett kanske inget säkert ännu, men så länge kan vi kö vad jag tycker är snyggt som vardag till fest och till myskväll :)


en vardags look





en fest look som passar för jag gillar svart det är enkelt lätt att välja mellan skor och smycken



och det sista mys kläder! passar perfa för att ligga i soffan hela dagen :)





 

sen kan ni få se även vad jag har på mig fast det är dock inte jag på bilden men jag har kläderna! :)

och det är sexy by sweden haft dom över ett år skulle jag tro :)



shortsen är lite för små men dom funkar! :)


måste dela med mig!

måste dela med mig ett klipp jag kanske är efter? men jävlar så bäst han är x)

 http://www.youtube.com/user/RozZy83#p/c/C50B567C2A6AFC66/7/jBGxqvC1TZ0

minnen..

hitta en goding som jag och emma tog i sommars herregud haha skön bild!  har insett att jag är så mycket finare som brunett än blond! :)



Grattis pappa <3

hellööööööö!!   Tisdag idag och min tisdags kväll ska jag vara i skolan känns lagomt ruligt vill jag lova :)

nej men vi har öppethus faktiskt mellan sex och åtta så jag gör det bara för att vara ledig på fredag ;)
men som sakt ska vara i skolan ikväll känns även lite taskigt mot min kära pappa som fyller år idag så ett stort grattis till dig världens bästa pappa! men förlåt också för att jag bloggar så lite men jag är så trött så jag orkar faktiskt inte men jag ska försöka ta tag i det här för er så pusss bebe'ssss! men nu ska jag fixa lite i mitt rum innan alla kommer så stay tuned ;)))))




kort inlägg sorry ;(

tjäääääää!    

sitte hemma hos linn pch chillar med en massa, rätt dött vill jag lova ;) 
får se vad som händer sen.. kanske bloggar senare får se som sakt, förlåt för ett kort inlägg bebe'sssss puss!

kort om igår :)

hejsan svejsan ;)

hoppas allt är bra med er själv är jag på topp humör :D härligt som bara den vill jag lova!

kort om igår..


börja med att vi hämtade linn runt tjugo i sju sedan åkte vi hem till eric, ni skulle ha sett vilket snyggt hus männishen har menmen vi kommer dit han visar oss runt sedan så gör adam och linn tacos, eric och jag satt och prata typ lyssna på en massa bra musik, sen så käka vi och fyfan va starkt det va! jag svär jag kunde inte ens äta upp helt sjukt :o sen så kolla vi idol fast jag titta inte dock tycker det är jätte dåligt.. menmen vi gick vidare till billy och körde lite fifa jag körde självklart mot eric men den lilla jäkel vann :( då vart jag sur haha :D

sen rutn två draget åkte vi hem :)

härlig kväll ändå, får se vad kvällen har att erbjuda idag? menmen nu ska jag gå och göra nåt haha orkar inte blogga mer eller ja skriva så mycket mer :D

men ni fick iaf veta vad jag gjorde igår och jag är jätte ledsen för att det inte vart några kort tagna så förlåt <3



men vi får se om dom kommer in till storfors idag också :)


sen så kanske jag gör vad "ronja tycker är snyggt" igen :)


nu säger jag godnatt! ;)

måste bara lägga ín en lugn och fin låt så nu säger jag godnatt! :)

Adele – Make You Feel My Love (album)


godnatt alla!

tjää snyggingar!  allt bra med er? själv är det så awesome vill jag lova ;)

morgon dagen kommer se ut så här börjar tio över åtta slutar kvart tio i tolv sen bussen fem över vänta på pappa kommer nog hem runt kvart över ett rätt chill vill jag lova ;D sen följa med mamma och handla senare duscha och lite sånt senare ska jag och Linn åka till filipstad och vara med sötnosen och Adam senare ska vi iväg och köpa lite grejer sen ska dom två laga tacos rätt mumsigt :D senare får vi se vad kvällen har att bjuda på :)

men vi får se om det kommer några bilder från morgon kvällen då så godnatt alla!


är det lugnt och jag kallar dig babyyyyy! detta spelas i mina lurar nu ;)





måste bara bjuda på en bild på mig och jossan haha vi gick i sjuan då! rätt kul ;)


trött ronja bloggar ej bra!

hej, en väldigt trött ronja bloggar usch och fy säger jag bara :O detta gillas ej!

har även börjat lyssna på vedera igen ni kanske har hört dom från nåt the hills avsnitt? kan länka några sköna låtar :)

hoppas eran dag har varit bra min har varit super duper bra fick reda på när vi sluta att vi har öppet hus på tisdag nästa vecka och om vi går på det får vi vara lediga och ni kan ju tänka er när dom sa dä? haha alla vart jätte glada ingen som tveka då inte ;)
sen så missa man ju självklart buss fan också! blir trött på det här länstrafiken ska ju åka 35 och inte 44 så jag missar två bussen då blire att sitta på busstationen till fyra som en idiot haha aja rätt chill ändå men synd att det inte fanns som soffor eller nåt annat ;)

tänkte dra och duscha en sväng sedan får vi se vart jag hamnar ;d

men jag länkar låtarna som jag tycker är rätt sköna! :)



Vedera – Greater Than

Vedera – Loving Ghosts

Vedera – Forgive You

Vedera – Satisfy - New Album Version

även en låt som jag la upp för något år sen kanske?

Vedera – A World Apart - New Album Version 



stay tuned bebe'ssss

kärlek till låten!

måste bara lägga in en låt som jag har börjat lyssna på igen! kärlek till den!

White Lies – Bigger Than Us 

min hemlighet..

hejsan!

nu orkar jag inte vara hemlig längre nu kan ni äntligen få veta vad jag ska göra för nåt ;)

jo jag ska åka till karlstad och bli fotad sedan fixa om designen! rätt grymt va? :D

härligt och fixa det också för den som är nu är bra gammal känns som jag är en liten tio årig tjej.. haha ujuj men som sakt så ska jag bli fotad och dä och kommer lägga upp några bilder lite då och då :)

sen så måste jag även komma med en dålig nyhet! jo jag hatar värmlandstrafiken fyfan så arg jag vart idag, när min buss stanna så åkte storfors bussen iväg?!?!?! jag bah men gu så kul och sitta på busstationen från två till fyra jippi verkligen :)

ni får även en gammal bild idag förlåt har inte hunnit/ ingen ork för att fixa en ny :( men ni är bäst sötnosar pusss!





goda minnen glömmer inte! vi skratta bra mycket iaf :)

lite kort inlägg :)

tjääääääää !    förlåt för att jag bloggar så dåligt men nu är det skola igen och då är jag mer trött :( usch och fy! men kl börjar närma sig nio och jag och mamma ska snart mysa ner oss i soffan och kolla på det okända,
tänkte även sluta va så personlig jag är för öppen med allt så jag ska dra ner lite på det men jag ska gå nu så jag kör ett kort inlägg hoppas ni har haft en bra dag! ska försöka blogga imorgon också pusss sötnosar! :D


lite kort om igår :)

hejsan! gick precis upp ur min ur sköna säng usch tror jag går tillbaka och lägger mig igen ;)

härlig kväll igår också. Kan ta det lite kort :)

börja med att duscha och fixa sig för kl fyra skulle vi vara hos min morbror för att käka lite mat och sånt men iaf vi kom dit runt fem i fyra möter upp min morbror går in tillsammans och sedan träffar man släkten och deras kusin och lite sånt efter mat och fika åkte vi till kyrkogården och tände ljus för min kära morfor och min gammel mormor och självklart erik <3

det va riktigt fint faktiskt, senare efter det sa vi hejdå till en del och sen så gav vi oss tillbaka till lägenheten och jag vänta på att eric skulle skriva för jag skulle va med honom då på kvällen så runt halv nio träffades vi och prata lite om cue club och sånt sedan fick jag träffa en som heter emil som va hur knas som helst men det va roligt sedan gick vi till nån sjö så man kan se över till kyrkogården synd att jag inte tog kort för jäklar så fint det var! men vi stod där alla tre och titta och hade det bara mysigt :)

sedan gick vi till ica men innan dä så plocka vi upp adam och sen gick vi till ica och dom köpte godis sen åkte jag hem :( men det var min kväll! :)

tänkte att jag skulle lägga upp en bild på bara eric rätt så många som undrar hur han ser ut och lite sånt så här kan ni få;)



förlåt eric men jag tyckte iaf du va jätte söt! :D

godmorgon världen!

godmorgon allihopa! en trött ronja vakna för en halv timme sen kanske är hel dö!

men de var trevligt sällskap igår iaf! :)
tack koffan också för massagen haha råka somna en sväng där, senare tog han även följe med mig hem stod kanske en timme utanför mig och prata skönt vare iaf va ett tag sen jag såg honom! :)

snart blire att duscha och sminka sig och en massa fix ska på middag vid fyra senare ska vi nog gå och tända ett ljus :)

tror jag kanske ska träffa eric idag också,  får se helt enkelt :)

har en ny favolåt som jag typ lyssnar på all the time, ni kanske tycker den är dålig dom första gångerna men när man väl har lyssnat på den ett tag så blir den bra :D
http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ&ob=av3e 




men som sakt nu ska jag duscha ta en ansiktsmask, sen måste jag även ta tag i att börja äta, för er som inte visste innan så sluta jag äta efter sommaren det är jätte konstigt för jag är aldrig hungrig längre jag brukar ha såna månader ibland att jag inte är hungrig men det är konstigt att det fortsätter så jag har gått ner hur mycket som helst börjar se skrämande ut faktiskt vägde 53 kg förut nu väger jag runt 47-48 så jag är trött hela tiden, funderar på om jag har fått nåt alltså för ibland så kan jag känna mig jätte fet sen ser jag mig att jag är för smal.. men jag ska inte skriva så mycket om det, min kväll igår va helt förstörd också shiit.. men skitsamma nu ska jag duscha så jag kommer någon vart ;)

fuck i hate my life!

hejsan!   är hemma i storfors nu eller jag kom typ hem fyra eller nåt sånt käka lite onyttigt men aja, alltså ni ska veta vilken jävla ångest jag har fyfan vad fan gör jag i storfors? när jag kan va i karlstad på cue club fuck vad jag hatar mitt jävla liv fyfan jag skojar inte jag depper sönder... :(

fy bara för dä sitter jag åh gråter nej nu slänger jag mig på cykeln och åker till jonas han får göra min kväll bra!

är i karlstad :)

tjänare!

sitter i karlstad dunkar musik i bött, nyss käkat mat så snart blire tjocka sig med chips ;)
imorgon väntas lite shopping kanske? haha får seriöst åka in till örebro nån gång efter skolan mycket bättre där ;)

nu ska jag gå till dom andra som då är mamma, min bror och Linda! :) hare göttttttt!

miss you <3

tjää! förlåt för att jag inte blogga så mycket igår, men som sakt världens bästa eric sov hos mig även adam och anna rätt chill myste galet mycket! lite små roligt på morgonen gick jag och eric upp till mitt rum åh la oss och myste sen gick jag upp och satte mig i soffan en stund och då somna jag?
haha så vakna jag åh va hel dö och då menar jag verkligen hel dö shit va trött jag var så jag gick upp och tog en dusch och senare skynda sig att bli klar för att sedan säga hejdå till eric och adam. Saknar redan min bebe huhu:(
vi kom på att vi ska kö loka tema nästa gång för alla drack loka ist för cola rätt duktiga va? ;)

kom på precis att jag hade ju kunnat ta kort på oss fyra menmen får bli nästa gång! :)


tänkte göra lite frulle nu sen packa sen vidare mot karlstad mamma och jag ska sova hos min bror tror vi skulle ut och käka ikväll? menmen jag kanske återkommer lite senare puss sötnosar!



förlåt för bilden men det får bli en sån nu eftersom jag ser dö ut så får det duga ;)


dagens kläder! :)

här kan ni få dagens kläder! som jag skulle tycka var dyng snyggt! vi börjar med en snygg skjorta.








ett par snygga leggins till passar perfa funkar även med svarta leggins till tröjan!





och så slutar vi med ett par skit snygga skor som jag själv skulle vilja ha! passar till byxorna fast man kanske skulle bryta lite och ta den bruna?

Grattis Cassandra hela 16 år älskar dig!

tjää snyggingar! 

Är allt bra med er? själv är jag dyng trött var tvungen att gå upp halv nio imorse för jag skulle till tandläkaren usch för dä! men hon som jag hade va riktigt rolig faktiskt,
Hon: det är bra att du har så fina tänder och det är väldigt fräscht, för nu när du är sexton kommer det ju många killar (skratt)

Jag: haha ja..

jag säger inte så mycket har jag märkt :O

haha men förlåt för igår också skulle ju lägga in vad jag skulle tycka vad snyggt så jag kan kö ett extra inlägg åt er sötnosar.

Ikväll kommer även e och adam hit båda ska sova hos mig! får hoppas att anna ska mä för annars kanske det misstolkar som att jag ska en trekant? haha nej fy men iaf dom ska sova hos mig mysigt värre alltså :)

så jag städar och lyssnar på en massa party låtar så jag är typ taggad men ändå väldigt trött, haha hur går det ihop?


vi kör en typisk ronja blick ;)

drar iväg till elin!

hejsan!   drar iväg till elin nu med ett par brudar så vi hörs senare ikv pösss på er!!!

 

du kanske borde växa upp?

jag hatar folk som dömer folk utan att dom ens känner en, folk som lägger sig i andras liv. Du kan ju ta reda på saker och ting innan du trycker upp det på en sida och säger att det och det har hänt när det inte ens är sant så fuck you!!!! till en väldigt speciell 94:a! :)

i have a crazy life :O

godmorgon! eller nåt sånt.. men iaf hej på er sötisar :D

hoppas ni har sovit gott, själv har jag sovit som en ängel inte ofta det händer :)
vilken morgon jag har haft! det hela började med att jag vakna tjugo över tio va jätte pigg så jag va tvungen att ladda ner lite musik till mobilen (skulle gjort det igår) men då funka det inte :(
 
men iaf jag ladda ner musik kolla så det va rätt och det vare också sen drog jag på tv och kände bah herregud vilket liv jag har egentligen? ibland får jag allt som jag vill ha det vet ju dom närmsta men ändå får jag inte det jag egentligen behöver mest, jag har tänkt mycket på det jag har ingen riktigt bra vän som står mig nära för jag håller väldigt mycket saker inom mig har jag märkt..
men nog om det sen stängde jag av tv och kände jag måste dansa?!?! så jag drog på högsta volym på min mobil och så stod jag i sängen och dansa sen nej jag måste röra mig mer så då går jag upp och dansar åh kör shake! haha herregud vad blire med livet? men nu iaf sitter jag här precis ätit en god frukost :)

funderar starkt på att gå ut och springa lite senare ska försöka få med mig mamma ;)



såhär ser jag ut denna morgon fast det är ändå inte morgon?

RSS 2.0