älska mig

tjoo!   hoppas allt är bra med er! själv börjar det bli bättre... tar det dock inte här sorry alla sötnosar!
idag så vakna jag runt halv två då, gick upp och käka mat istället för frukost, duktigt jag vet ;)
sen vart klockan runt tre gick ut i den härliga solen sola kanske i tjugo minuter sen orka jag inte mer :o så fruktansvärt varmt ute men jag älskar det! sen satte jag mig vid datorn kolla på en trailer som ni kanske har hört talas om, Jag saknar dig. så himla bra vill verkligen se filmen, menmen kolla runt iaf tillslut hamna jag på en trailer där det stog älska mig alltså jag tror inte jag har varit så här arg bara för att se en trailer så jag ladda ner den kolla på den alltså herregud! va tagen man vart av den , kan förklara lite här.

den handlar om en tjej som är 15år och hon heter Alice. Hon är inte alls accepterard för den hon är, hon blir alltså mobbad väldigt ofta, sen hennes jätte gammla kompis josse börjar hänga med dom "coola brudarna" så blir hon en helt annan person....
vill dock inte säga så mkt se efter själv den är så grym och en alice finns faktiskt nog på dom flesta skolorna alltså en mobbad tjej som inte alls är accepterad. Efter jag såg den här filmen blev jag faktiskt rätt tagen av den tycker att alla skolor borde visa den filmen för då får alla se hur en person kan bli skadad på bara några ord. usch blir tårögd bara jag tänker på filmen.. men nu ska jag kolla på den igen eftersom jag missa lite när jag grät ;)
 har dock ingen ny bild förlåt!<3



mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hejsan! sitter vid min dator som jag inte har rört på ett halv år så det går lite segt med att skriva xd
men jag hoppas ni mår bra, själv är man ungefär halv sjuk :/ förkyldning i kroppen, menmen blir att ta det lugnt ikväll får se vad som händer imorgon ;)
ni kan få se lite gammla bilder jag hitta!




godmorgon!

godmorgon fooolket! nu är jag vaken så nu ska jag ta och fixa varmakoppen mummmmmssss :D
hoppas allt är bra med er , själv vet jag inte ännu menmen får se vad dagen har att bjuda på!<3
ni kan få en bildis på mig och emma från fredags (L)

can i forget you...

it feels like something is broken inside me.


mm

hej på er
säger så här ...........................................................................................................................................! tack för mig :)



tog den igår så va glada


RSS 2.0